Real Madrid Foundation Clinics Kosova

Latest News

Pezullohet kampi Stërvitor i Real Madrid Clinic Kosovo

Pezullohet Kampi Stërvitor i Real Madrid Clinic Kosovo Të nderuar media, sponzor, basketbolldashës dhe ju të nderuar prindër dhe femijë. Pas disa muajve entuziazmi, përkushtimi dhe përgaditje deri në detajet më të vogla që puna në kamp të filloj sipas standardeve të kërkuara nga Kampi i Real Madrid – sot me shumë keqardhje ju informojmë …

Pezullohet kampi Stërvitor i Real Madrid Clinic Kosovo Read More »